Σελίδες

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Αυτή είναι η αλήθεια.

Γ. Κασιμάτης: Δεν είμαστε στο χείλος του γκρεμού αλλά ΠΕΦΤΟΥΜΕ!

Ουσιαστικά αρχίσαμε να πέφτουμε από καιρό, αλλά δεν μας άφησαν να το καταλάβουμε. Αυτό που έγινε με τις δανειακές συμβάσεις συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του πολιτισμένου κόσμου.


Προηγούμενη δήλωση: Η αντιπολίτευση λειτουργεί συστημικά δίνοντας έτσι μια επίφαση δήθεν Δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματος!

Συνέντευξη του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιώργου Κασιμάτη στην εκπομπή του Κώστα Ουίλς (ΑΡΤ FM 90.6). Ο γνωστός συνταγματολόγος επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι στην χώρα έχει γίνει πραξικόπημα ενώ σχολιάζοντας την Ελληνική Προεδρία της ΕΕ έκανε λόγο για «εκδήλωση δουλείας και πλήρους υποταγής»

Μεταξύ άλλων, είπε επίσης ότι :

“Η αντιπολίτευση λειτουργεί συστημικά δίνοντας έτσι μια επίφαση δήθεν Δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματος”


“Τα κόμματα που θέλουν να κάνουν πραγματική αντιπολίτευση πρέπει να προκαλέσουν Πολιτειακό πρόβλημα αποχωρώντας από τη Βουλή” “Όλα τα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα ” Το πολίτευμα δεν λειτουργεί και ούτε η βουλή των Ελλήνων. Και δεν θέλησε κανείς, κανείς, μα κανείς να επιμείνει εις την αποκατάσταση αυτού του βασικού στοιχείου της δημοκρατίας ” “Η αντιπολίτευση λειτουργεί συστημικά δίνοντας έτσι μια επίφαση δήθεν Δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματος” “Τα κόμματα που θέλουν να κάνουν πραγματική αντιπολίτευση πρέπει να προκαλέσουν Πολιτειακό πρόβλημα αποχωρώντας από τη Βουλή” “Όλα τα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα ως το πρόγραμμα επιβολής και υποδούλωσης της Ελλάδας και έτσι οι λαοί της Ευρώπης δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα ”

Το διαβάσαμε από το: Γ. Κασιμάτης: Δεν είμαστε στο χείλος του γκρεμού αλλά ΠΕΦΤΟΥΜΕ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_5779.html#ixzz38Bw2UIXf

Δημοφιλείς αναρτήσεις