Σελίδες

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ



ΣΟΒΑΡΗ ONLINE ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SFI

ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η SFIΗ SFI (STRONG FUTURE INTERNATIONAL) είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε από το 1985 και έγινε διαδικτυακή το 1998. Είναι παγκόσμια, συμμετέχει κόσμος από παντού, έχει εταιρείες απ' όλο τον κόσμο που πουλάν τα προϊόντα τους μέσα στην Sfi. Η Sfi διακινεί περίπου 100000 προϊόντα και δίνει την ευκαιρία σε κάθε άτομο που γίνεται μέλος της να κάνει την δική του επιχείρηση στο internet παρέχοντας του όλα τα εργαλεία που χρειάζεται για να πετύχει.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ
- μπορείς να πουλάς προϊόντα άλλων επιχειρήσεων
- μπορείς να πουλάς τα δικά σου προϊόντα αν υπάρχουν
- μπορείς να κτίσεις την δική σου ομάδα affiliates την οποία εκπαιδεύεις στο να κάνει ότι κάνεις

ΤΙ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αυτό που καλείσαι να κάνεις στην αρχή είναι να διαβάζεις και να μαθαίνεις από το υλικό που σου παρέχουν, το οποίο σε οδηγεί βήμα βήμα στο στήσιμο της επιχείρησή σου.

Υπάρχουν διάφορες λίστες με πράξεις οι οποίες σου επιτρέπουν να κερδίζεις  πόντους. Η μία είναι η "DAILY ACTIONS" με 12 καθημερινές πράξεις. Κερδίζεις 12 VersaPoints (VP) όταν επισκεφτείς το κάθε παράθυρο (υπάρχουν 10 κόκκινα παράθυρα) και πατήσεις στο τέλος κάθε σελίδας την μπλε ένδειξη,  ότι έχεις διαβάσει το περιεχόμενο. Τα παράθυρα είναι τα εξής:

ALERTS/ TO-DO LIST/ TIPS/ STREAM/ TRIPLECLICKS/ SCOREBOARD/ A2A/ MOVERS/ GROWTH/ GOALS/ ASK SC/ WIN IT!

DAILY ACTIONS


1/day
For reviewing the TO-DO LIST tab (the page you're on) -> Μπλε ένδειξη κάτω.


1/day
For reviewing the TIPS tab -> Μπλε ένδειξη κάτω.


1/day
For reviewing the STREAM tab -> Γράφεις ένα μήνυμα για την ομάδα σου στο τετράγωνο 3 φορές την εβδομάδα, μπορείς να κάνεις επικόλληση από κάποιον άλλον, μετά πατάς submit, και στο τέλος την μπλε ένδειξη στο κάτω μέρος της σελίδας.


1/day
For reviewing the TRIPLECLICKS tab -> Μπλε ένδειξη κάτω.


1/day
For reviewing the SCOREBOARD tab -> -> Μπλε ένδειξη κάτω.  Πατώντας στο << click here >> στην πρώτη σειρά, βλέπεις όλες τις λίστες σου.


1/day
For reviewing the A2A tab -> Μπλε ένδειξη κάτω.


1/day
For reviewing the MOVERS tab -> Μπλε ένδειξη κάτω.


1/day
For reviewing the GROWTH tab -> Μπλε ένδειξη κάτω.


1/day
For reviewing the GOALS tab -> Γράφεις τι κάνεις για να φθάσεις τους στόχους σου (π.χ: I complete my tasks, I advertise, I promote, I invest,…) και μετά πατάς submit.


1/day
For reviewing the ASK SC tab -> Πατάς το GO που είναι σε μπλε για να ξεκινήσεις. Υπάρχουν 10 απαντήσεις σε 10 ερωτήσεις. Διαλέγεις αν ναι ή όχι (Υes/Νο) σε βοήθησε η απάντηση.


1/day
For Survey Responses -> Διαλέγεις μια απάντηση (ανάμεσα σε 4 επιλογές) σε 20 ερωτήσεις


1/day
For checking out the latest items at TripleClicks -> Κάνεις click και εξετάζεις τα τελευταία προϊόντα που μπήκαν.


1/entry
Each Eager Zebra game entry
Currently includes
Gold Streak, TD Tally, POP, Knockout TriviaTime Machine and PTP (max. 200 AVP/month)


1/song
Each TC Music download (Maximum 50 VP/month)                                                                                                                   παιχνίδια


1/listing
Each Member listing (Maximum 50 VP/month)


1/bid
Bonus VP per each Pricebenders Auction bid 500/mo. maximum points                                                                                                       πλειστηριασμοί



Έπειτα υπάρχει μια λίστα με μαθήματα "LAUNCHPAD" . Στην αρχή διαβάζεις ένα μάθημα κάθε μέρα για 30 μέρες  και  απαντάς σε μια ερώτηση. Με την ανάγνωση και την απάντηση κερδίζεις 15 πόντους κάθε φορά. Ίσως είναι καλό να γίνεται μόνο η ανάγνωση για κάποιο διάστημα και να μη πάρεις αμέσως τους πόντους για λόγους που θα εξηγήσω  αργότερα.' Όσο για την λίστα "INTERMEDIATE ACTIONS", είναι κείμενα που σου χαρίζουν επίσης πολλούς πόντους (κάνεις click στους βαθμούς πάνω δεξιά της σελίδας που διάβασες) όμως είναι επίσης καλό να μη τους πάρεις αμέσως.      

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
Με την εγγραφή, αν κάνεις τις πράξεις της λίστας  "GETTING-STARTED ACTIONS" δηλαδή συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, τα ερωτηματολόγια, ανεβάσεις φωτογραφία σου, διαβάσεις κάποια κείμενα, ακολουθήσεις στο f/b, στο twitter,...  κλπ και φθάσεις να μαζέψεις 500 πόντους σε ένα 24ώρο πράγμα εύκολο αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα, η εταιρεία σου χαρίζει 200 πόντους. Κάθε φορά που κάνεις click σε ένα βήμα σου εξηγεί τι να κάνεις.
200
"Fast-Track" points for generating at least 500 VP w/in your first 24 hours in SFI => αυτά σου χαρίζονται αν το πρώτο 24 ώρο μαζέψεις 500 VersaPoints.



150



100*



75
For completing your Affiliate Profile



60




50




50*
For reading the Getting Started FAQs




50*
For reviewing the Marketing Center




35
For uploading your photo to the Affiliate Center




25
For entering a new affiliate greeting to welcome your new PSAs




20




20




10




20
For liking SFI on Facebook:




20
For liking TripleClicks.com on Facebook:




20*
For reading the "About SFI" page




20*
For reviewing the SFI Compensation Plan




10*
For reviewing the SFI Benefits Chart




10*





ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ
Έπειτα καλείσαι να μένεις πάνω από την πράσινη γραμμή (πάνω στην σελίδα σου) για κάποιο διάστημα μαζεύοντας πόντους κάθε μέρα (τα μέλη που γράφτηκαν την ίδια μέρα θα συναγωνιστούν μαζί για 5 εβδομάδες και όποιοι φθάσουν μέχρι το τελευταίο γύρο θα έχουν προνόμια).

Φυσικά όλοι αυτοί οι πόντοι μετατρέπονται σε δολάρια. Όμως χρειάζεται να γίνει μια σωστή διαχείριση των πόντων διότι υπάρχουν αρκετά άρθρα τα οποία σου χαρίζουν αρκετούς πόντους μόλις τα διαβάσεις (οι πόντοι είναι πάνω δεξιά στο κείμενο σε πράσινο V,  πατάς για να  τα πάρεις) αλλά καλύτερα να τα αφήσεις για όταν θα τα έχεις ανάγκη διότι μετά τον τρίτο γύρο του διαγωνισμού οι πόντοι πέφτουν γρήγορα και μπορείς να βρεθείς κάτω από την πράσινη γραμμή. Τότε χρησιμοποίησε τους.

Τέλος υπάρχουν εβδομαδιαίες και μηνιαίες πράξεις να κάνεις  "WEEKLY ACTIONS" και "MONTHLY ACTIONS" για τις οποίες θα δώσω λεπτομέρειες όταν χρειαστεί.

WEEKLY ACTIONS


30/wk.
For sending group support messages via the PSA Mailer, CSA Mailer, or Genealogy Group Mailer
Points last awarded: 09/15/2014 (mail on or after 09/21/2014 to earn points again) ->
στέλνουμε μήνυμα στη ομάδα μας.


5/wk.
For reviewing your TConnect page
Points last awarded: 09/15/2014 (review on or after 09/21/2014 to earn points again)->
ελέγχουμε το κατάστημα μας.
Learn how to put your TConnect page to work for you.


3/wk.
For submitting a Stream post
Points earned so far this week: 1 (2 additional point(s) available this week)-> γράφουμε ένα μήνυμα κάθε 3 μέρες.



MONTHLY ACTIONS


10/mo.
For completing the SFI/Sponsor/Co-Sponsor ratings form -> βαθμολογούμε τους σπόνσορες μας.

5/mo.
For setting your goals by the 10th -> γράφουμε τους στόχους του μήνα.


Ο ΣΤΟΧΟΣ 
Όταν φθάσεις 1500 πόντους σε διάρκεια ενός μήνα γίνεσαι Executive Affiliate EA και η εταιρεία σου χαρίζει αυτομάτως κάποια άτομα CSAs  (Co Sponsor Affiliates) για να τα εκπαιδεύσεις (χρειάζεται να ξέρεις λίγα αγγλικά αν και υπάρχει μεταφραστής και λίγο internet). Φυσικά γίνεσαι μέτοχος στους δικούς τους πόντους που προκύπτουν ή από τις πράξεις που κάνουν οι ίδιοι καθημερινά ή από πωλήσεις τους ή από αγορές τους.
Ωστόσο, αν φέρεις στην εταιρεία δικά σου άτομα, γίνονται PSAs  (Personal Sponsor Affiliates)  κι αν αυτά τα άτομα ασχοληθούν σοβαρά καταλαβαίνεις ότι θα αρχίζεις να βγάζεις πιο γρήγορα χρήματα.. Το ζητούμενο είναι κάθε μήνα να έχεις τουλάχιστον 1500 πόντους τους οποίους κάποια στιγμή μπορείς και να τους εξαγοράζεις με  πόντους ή χρήματα που θα έχεις κερδίσει από πωλήσεις ή από αγορές σε προϊόντα που χρειάζεσαι. Το να διαφημίσεις την επιχείρηση σου θα βοηθήσει πολύ στο να εκτοξευτείς. Η εταιρεία σου παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να το κάνεις.


Καλή επιτυχία.

Κάνε δωρεάν εγγραφή σε αυτό το link:
http://www.sfi4.com/14351269/FREE
e-mail: voya-fast@hotmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις